Leefstijlcoaching

Als integraal leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een vitaler leven. Mijn holistische aanpak houdt in dat we samen de puzzelstukjes gaan zoeken die jou weer vitaal en krachtig maken zodat je de regie over je eigen leven volledig in eigen hand krijgt.

Holistisch betekent dat we op verschillende vlakken kijken of er een disbalans is, waarna we een plan van aanpak maken om deze te herstellen. Denk hierbij aan onze voeding, beweging, slaap, ontspanning, gedachten, gevoelens, visie, veerkracht, communicatie, emotie, sociale omgeving, identiteit en passie. Op de vlakken waar aandacht nodig is gaan we samen deze uitdaging aan. Maatwerk is het toverwoord.

Tijd voor verandering?
Waar wil jij iets veranderen?
Wat heb jij nodig om energieker te worden? Heb je een hectisch bestaan waarin het lastig is om tijd en ruimte in te plannen om te ontspannen? Heb je te maken met stressfactoren, zoals mantelzorg, verlies van een dierbare, een jong gezin of een drukke baan met veel verantwoordelijkheid? We nemen eventuele belemmerde gedachten onder de loep en geven weer ruimte aan jouw gevoel en emoties.

Het fysieke stuk speelt zeker een belangrijke rol in onze algehele leefstijlanalyse. Hoe we ons voelen heeft een directe wisselwerking op onze emoties, alles hangt uiteindelijk met elkaar samen. Wil je wat kilo’s kwijt of meer in beweging komen? Ook dan kunnen we ontzettend veel winst behalen. Niet door een crashdieet maar door leefstijlaanpassing die jou zoveel positieve flow geven dat je niets anders meer wilt. Mijn doel is disbalans opheffen waardoor ons lichaam gezonder, veerkrachtiger en weerbaarder wordt en uiteraard kunnen we daarbij die overtollige kilo’s ook aanpakken. We bekijken jouw eetgewoonten en beweegpatroon en gaan op zoek naar eenvoudige aanpassingen met een groot gezondheidsvoordeel die je jouw levenlang kunt volhouden. Niet omdat het moet maar omdat je je er beter door voelt.

Als aanvulling werk ik nauw samen met een personal trainer die doelgerichte schema’s kan maken en de perfecte begeleiding kan geven om op een voor jou geschikte manier te bewegen of te trainen. Alles in overleg natuurlijk!

Plan van aanpak
Mijn doel is om samen met jou een uitvoerbaar plan te maken om een gezondere leefstijl te krijgen. We zorgen dat dit aansluit aan de mogelijkheden die jij hebt. Ik kan je daarbij helpen maar jij gaat het echt zelf doen!
Neem het heft weer in eigen hand en je zal merken dat je meer energie krijgt en dat je weerbaarder wordt. Pure winst!