Over mij

Even voorstellen


 

Mijn naam is Tessa Snoek en ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters. Wij wonen in Hoorn NH. Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar in de commerciële sector. Toen wij te maken kregen met ernstig eczeem bij onze dochters ben ik mij gaan verdiepen in de relatie van voeding tot onze gezondheid. Nadat mijn beide ouders op relatief jonge leeftijd overleden aan hart-en vaatziekten kreeg ik nog meer drive om mij te verdiepen in behoud van gezondheid en vitaliteit en vooral de invloed van stress hierop.

 

Ik heb in 2014 een HBO deelopleiding ‘ Organisatie psychologie’  gevolgd waarin de basis werd gelegd voor mijn diepere interesse in wat mensen beweegt en de invloed daarvan op hun (arbeids)leven. Mijn overtuiging is dat gezond blijven beïnvloed wordt door verschillende factoren. Voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress, overtuigingen en zingeving zijn een aantal voorbeelden hiervan. Om voor anderen op dit gebied echt iets te kunnen betekenen vind ik het essentieel om te kijken naar de  mens in zijn geheel. Daarom ben ik in 2017 gestart met de opleiding tot 'Integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach'. Een prachtige reis die ik met goed gevolg heb afgerond en waar ik veel nieuwe inzichten heb opgedaan. In 2018 heb ik ter aanvulling hierop de opleiding 'trainer Hormoonfactor' gevolgd, hier heb ik veel kennis opgedaan over de werking van ons hormoonstelsel die ondersteunend kan zijn binnen mijn holistische aanpak.

 

Mijn missie is om mensen te begeleiden in het vinden van balans in hun leven. Ervoor kiezen om keuzes te maken vanuit je hart en van daaruit een blijer mens kunnen zijn. Minder last hebben van stress en meer aandacht besteden aan jezelf door gezonder te leven, meer te bewegen of beter te leren ontspannen. Anderen helpen om zelf de regie weer te nemen zodat de energie vrijer kan stromen. Hoe mooi is dat!


Volg mij op:

Copyright © All Rights Reserved